Startpagina Visie Diensten Expertise Producten Contact
 
     
   
 

Visie

Op een computernetwerk worden diverse diensten aangeboden aan de gebruikers, zoals e-mail, ERP applicaties (zoals MBS Navision en Exact) printservices en file services. Al deze diensten moeten ingericht en beveiligd worden. Al de diensten zijn afhankelijk van een goede IT infrastructuur. Deze infrastructuur, de fundering van het netwerk, is van belang om een stabiele en efficiŽnte IT omgeving te bouwen waarbij de diverse onderdelen op de juiste manier met elkaar communiceren.

De infrastructuur wordt steeds belangrijker, e-mail, internetten en telewerken zijn niet meer weg te denken. Zo willen gebruikers vanuit huis kunnen werken en mail ontvangen op een mobiele telefoon.

Plan uw IT!

Met de juiste IT bronnen, producten en diensten blijft uw automatiseringsomgeving optimaal functioneren. Vervang apparatuur tijdig, als het defect gaat is het te laat. Bouw vangnetten in zodat functionaliteit, die essentieel is voor uw bedrijf, behouden blijft gedurende eventuele storingen. Maak een backup plan, zodat belangrijke informatie niet verloren gaat. Met een juiste risico inventarisatie worden de zwakke punten in kaart gebracht en kunnen maatregelen genomen worden om de beschikbaarheid en stabiliteit te verhogen.

Door een goede planning en inventarisatie van de periodieke werkzaamheden kunnen ad-hoc situaties in veel gevallen voorkomen worden en kunnen kosten op de langere termijn bespaard worden.

Graag lichten wij onze visie toe in een persoonlijk onderhoud.

 

 

 
     
 
© 2017 ITRES IT Resources BV