Startpagina Visie Diensten Expertise Producten Contact
 
     
   
 

Producten

Wij leveren veel standaard producten van bekende merken. Door gebruik te maken van deze standaard producten, eventueel aangevuld met specifieke producten, ontstaat een omgeving die goed te beheren is en waarvoor meer dan voldoende support aanwezig is. Middels servicecontracten op producten wordt ook de beschikbaarheid voor de toekomst gegarandeerd.

Een aantal merken die wij voeren zijn:

VMWare

VMWare maakt zeer krachtige software voor het virtualiseren en consolideren van servers. Hiermee wordt de hoeveelheid hardware en de kosten gereduceerd terwijl de beschikbaarheid en beheersbaarheid verhoogd worden. Door gebruik te maken van virtualisatie kan vaak zeer voordelig een ontwikkelomgeving opgezet worden.

Microsoft

Microsoft maakt zeer veel software waarvan de operating systems het meest bekend zijn. Ook de Exchange Server, SQL server en diverse office producten zitten in het assortiment.

APC

Een stroomstoring kan rampzalige gevolgen hebben voor uw apparatuur en data. APC maakt diverse noodstroomvoorzieningen die zorg dragen voor een continue stroomtoevoer. Bij een langere stroomstoring worden de servers afgesloten waarbij de data veiliggesteld wordt.

Citrix

Citrix maakt software waarmee applicaties op verschillende plekken aangeboden kunnen worden. Thuiswerkers krijgen de kantoorapplicaties thuis beschikbaar. De applicaties worden centraal beheerd.

Cisco

Om een netwerk te bouwen zijn betrouwbare componenten nodig, Cisco Systems levert de basis voor het netwerk in de vorm van routers, switches, load-balancers evenals diverse andere producten voor bijvoorbeeld IP-telefonie.

HP

HP levert een ruim assortiment servers in vrijwel elke grootte, van kleine afdelingsservers tot grotere database servers. Ook voor specifieke toepassingen zoals bijvoorbeeld een terminal server of Navision Database server zijn diverse modellen beschikbaar. Tevens heeft HP een uitgebreide reeks printers en switches.

Kerio

Kerio ontwikkelt een aantal software producten waaronder de Kerio Mailserver en Firewall. De prijs/kwaliteitverhouding hierbij is zeer concurrerend.

Norman

Norman levert security producten zoals spamfilters en virusscanners. Deze producten zijn beschikbaar als software en als appliance.

Symantec

Symantec is een bekende leverancier van softwareproducten zoals onder andere Backup Exec, Ghost en AntiVirus.

Lansweeper


Lansweeper is een krachtige tool om hard- en software binnen het netwerk te inventariseren. De gratis uitvoering biedt al zeer veel funkties. De betaalde versie biedt extra funkties de het beheer makkelijker maken. de nieuwste versie biedt nu ook een ticketing systeem.

 

 

 
     
 
© 2017 ITRES IT Resources BV